VTAMEEN VOLTEN

Minuman Susu New Zealand Terbaik Untuk Kesihatan

Vtameen Volten

Minuman susu New Zealand yang kaya dengan kalsium, ekstrak halia hitam, ekstrak sarang burung, ekstrak teratai salji dan habbatus sauda yang baik untuk kesihatan dalaman dan luaran.

Vcafe Premium Black Tea

Manfaat Vtameen Volten Untuk Kesihatan

Vtameen

Susu New Zealand

Kaya dengan kalsium, protein, vitamin, dan mineral yang penting untuk pertumbuhan dan kekuatan tulang, pembangunan otot, serta menjaga kesihatan sistem imun dan saraf.

Ekstrak Halia Hitam

Sifat antioksidan dan anti-radang yang tinggi, yang membantu melawan radikal bebas, mengurangkan peradangan, dan memperbaiki peredaran darah.

Inulin

Inulin membantu dalam merangsang pertumbuhan bakteria baik dalam usus, meningkatkan penyerapan kalsium, dan membantu dalam pengawalan berat badan.

Ekstrak Sarang Burung

Kaya dengan protein, asid amino, dan kolagen menjaga keanjalan dan kelembutan kulit, mempercepatkan penyembuhan luka, serta memperbaiki sistem imun dan pencernaan.

Nano Sweetener

Kemanisan produk tanpa menggunakan gula putih sebaliknya menggunakan Nano Sweetener yang lebih sihat dan selamat.

Habbatus Sauda

Thymoquinone yang memiliki sifat antioksidan, anti-radang, dan antibakteria membantu meningkatkan sistem imun, mengurangkan peradangan, dan menjaga kesihatan jantung.

Berapa Harga Vtameen Volten?

Buat masa ini harga Vtameen Volten adalah RM80 (Semenanjung Malaysia) dan RM90 (Sabah & Sarawak).

Di dalamnya ada 15 sachet untuk memenuhi keperluan harian anda selain turut memberikan kesan yang terbaik terhadap kesihatan dan tubuh badan anda.

Untuk informasi lanjut berkenaan harga promosi, penerangan lanjut samada ia sesuai atau tidak untuk anda dan cara pembelian, klik button di bawah untuk WhatsApp Nelly sekarang.

Vcafe Premium Black tea - Nelly