Jom Baca Kisah Bagaimana Dari Newbie Bisnes Kini Berjaya Jana 5-6 Angka Sebulan Dengan Volten.

Kisah benar dari saya dan rakan-rakan seperjuangan Volten mengejar kebebasan kewangan dan mencapai impian hidup.

Nelly Volten

Assalamualaikum dan hai. Nelly disini. Hari ini saya nak kongsikan dengan anda mengenai apa yang saya dan rakan-rakan seperjuangan lakukan untuk mengubah hidup kami ke arah yang lebih baik. 

SAMA SEPERTI ANDA..

Kisah kita sama je sebenarnya sebelum ini. Masalah-masalah ini adalah masalah harian yang kami hadap bertahun lamanya:

 

  • Sakit kepala fikirkan komitmen dan belanja bulanan
  • Penat bekerja makan gaji sampai tiada masa untuk diri sendiri dan keluarga
  • Asyik gagal bila berbisnes kerana tiada bimbingan
  • Komisen jualan yang sangat rendah sehingga buatkan diri rasa penat dan sia-sia melakukan jualan. Yang untung hanyalah HQ semata.
  • Penat promote tapi susah nak dapat sales sebab produk tak meyakinkan
  • Kena sentiasa tukar bisnes sebab kebanyakan bisnes bersifat bermusim sahaja dan tidak kekal lama

TAPI KINI SEMUANYA BERUBAH.

Derita saya dan rakan-rakan seperjuangan tamat apabila kami diperkenalkan dengan Volten Internation Sdn. Bhd. Sebuah jenama yang semakin terkenal di Malaysia, Asia Tenggara, Asia dan kini mula menempa nama dalam pasaran dunia.

Saya sendiri tak tahu doa yang mana satu, pada bila masanya dan di mana tempatnya Tuhan memperkenankan doa agar dilancarkan urusan rezeki saya. Semuanya berubah sepenuhnya selepas saya serius bersama-sama Volten.

Untuk mendapat income 5 ke 6 angka sebulan jika dahulu, saya rasa sangat mustahil. Namun, siapa sangka, rezeki saya sejak awal bersama Volten lagi saya sudah diberi peluang merasa income 5 angka sebulan.

Begitu juga dengan mentor dan rakan-rakan seperjuangan lain di Volten. Apa yang dirasakan mimpi sebelum ini kini telah menjadi realiti. Cara dan strateginya telah ada. Tiru, buat, usaha dan doa, pasti anda juga mampu melakukannya.

USIA 60-AN BUKAN PENGHALANG

Salah sebah kisah kejayaan yang saya ulang tonton berkali-kali adalah kisah yang saya kongsikan di dalam video berikut.

Usianya sudah 60-an tapi masih mampu lagi mencapai impian yang luar biasa bersama-sama Volten.

Selalu saya jadikan sebagai motivasi dan pembakar semangat jika beliau yang jauh lebih berusia daripada saya mampu untuk menjana pendapatan luar biasa bersama-sama Volten dengan berbisnes di hujung jari sahaja, apa pula alasan saya yang muda dan celik IT ni?

KERETA FREE! RUMAH FREE! FINANCIAL FREEDOM!

Baru beberapa tahun dengan Volten, banyak kan yang berjaya dimiliki oleh pasangan tadi? Doakan saya dan anda semua juga dapat menikmati kejayaan dan rezeki segera yang berkekalan. Seronoknya, tiada yang lokek untuk berkongsi ilmu dan menunjukkan jalan yang terbaik kepada semua ahli Volten.

ANDA DAH BERSEDIA UNTUK UBAH HIDUP DAN EKONOMI ANDA?

Tiada lain yang saya harapkan. Saya nak anda dan saya sama-sama berusaha lakukan yang terbaik di Volten. Ramai yang sudah berjaya. Kini giliran kita pula! Jom join team Nelly untuk Nelly bantu anda jana pendapatan 5 ke 6 angka sebulan.

Klik button di bawah untuk hubungi Nelly segera.